
Spiselige Grankogler
Her får du min version af spiselige grankogler! Jeg synes, de er så fine, og så smager de bare virkelig skønt! Det gode (efter min mening) ved denne opskrift er, at selve "dejen" består af naturlige ingredienser, herunder friske dadler, nødder og kakaopulver samt lidt appelsinskal. Det gør de spiselige grankogler til en sundere variant. De har smag af choko-orange, som er en af mine yndlings kombinationer 🤤🎅🏼 Det er et perfekt lille julebageprojekt for både store og små!
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine spiselige grankogler. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er ikke uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk udelukkende pga. af coco pops'ene.
12
stk.200
kcalIngrediensliste
175 gram nødder (mandler og valnødder)
200 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)
15 gram kakaopulver
3 tsk revet økologisk appelsinskal
Coco pops
Sådan gør du
- Kom 175 gram nødder i en minihakker. Jeg har brugt en jævn blanding af mandler og valnødder. Blend nødderne helt fint i minihakkeren.
- Fjern stenene fra 200 gram friske dadler og kom dadlerne i minihakkeren med de fintblendede nødder. Tilsæt 15 gram kakaopulver og 3 tsk revet økologisk appelsinskal. Blend det hele godt sammen indtil du kan samle daddel-massen med hænderne.
- Del daddel-massen i 12 lige store dele og form dem til små toppe. "Beklæd" toppene med coco pops i et grankogle-mønster. Begynd nedefra og arbejd dig opad. Pres til sidst coco pops'ene forsigtigt sammen omkring toppen, så du nærmest lukker grankoglen.
- Opbevar grankoglerne i køleskabet, evt. i en lufttæt beholder.
Velbekomme! 🎅🏼😍
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram