
Hindbær Kokos Daddel Bites
Disse Hindbær Kokos Daddel Bites er en hjemmelavet udgave af de frugtstænger, som man kan købe i butikkerne til sine børn. Vi kunne nemlig købe os fattige i frugtstænger, da vores lille pige elsker dem 😄 Hvis du er i samme båd, kan jeg kun anbefale dig at lave dem selv. Som navnet antyder, har de smag af hindbær og kokos, og så er de formet som en sommerfugl, hvilket, jeg synes gør, dem til en virkelig fin og lækker snack. Du kan naturligvis bruge lige præcis den udstikker, du har liggende i køkkenskuffen.
Jeg håber, du kan lide opskriften på mine Hindbær Kokos Daddel Bites, og hvis du har spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
25
stk.65
kcalIngrediensliste
150 gram kokosmel
15 gram frysetørrede hindbær
200 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)
Sådan gør du
- Blend 150 gram kokosmel og 15 gram frysetørrede hindbær helt fint i en minihakker. Fjern herefter stenene fra 200 gram friske dadler og kom dem i minihakkeren sammen med de øvrige ingredienser. Blend det hele godt sammen indtil dejen til sidst kan samles med hænderne til en stor kugle. Sæt "dejen" på køl i 10 minutter.
- Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir, så den har en tykkelse på ca. 0,5 cm. Brug en udstikker til at udstikke små figurer. Jeg ha brugt en sommerfugle udstikker. Fortsæt indtil du ikke har mere dej.
- Opbevar hindbær kokos daddel bitesene i køleskabet i en lufttæt beholder med madpapir/bagepapir imellem. De bliver mere hårde, efter de har været på, men de bliver bløde igen, når de er taget ud. Vi spiser dem direkte fra køleskabet 😄
- Tip: Kom evt. nogle af dem i fryseren og tag en portion op af gangen.
Velbekomme! 👶
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram