Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Hindbær Kokos Daddel Bites

Hindbær Kokos Daddel Bites

0.0 fra 0 stemmer

Disse Hindbær Kokos Daddel Bites er en hjemmelavet udgave af de frugtstænger, som man kan købe i butikkerne til sine børn. Vi kunne nemlig købe os fattige i frugtstænger, da vores lille pige elsker dem 😄 Hvis du er i samme båd, kan jeg kun anbefale dig at lave dem selv. Som navnet antyder, har de smag af hindbær og kokos, og så er de formet som en sommerfugl, hvilket, jeg synes gør, dem til en virkelig fin og lækker snack. Du kan naturligvis bruge lige præcis den udstikker, du har liggende i køkkenskuffen.

Jeg håber, du kan lide opskriften på mine Hindbær Kokos Daddel Bites, og hvis du har spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

25

stk.
Kalorier pr. stk.

65

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 150 gram kokosmel

  • 15 gram frysetørrede hindbær

  • 200 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

Sådan gør du

  • Blend 150 gram kokosmel og 15 gram frysetørrede hindbær helt fint i en minihakker. Fjern herefter stenene fra 200 gram friske dadler og kom dem i minihakkeren sammen med de øvrige ingredienser. Blend det hele godt sammen indtil dejen til sidst kan samles med hænderne til en stor kugle. Sæt "dejen" på køl i 10 minutter.
  • Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir, så den har en tykkelse på ca. 0,5 cm. Brug en udstikker til at udstikke små figurer. Jeg ha brugt en sommerfugle udstikker. Fortsæt indtil du ikke har mere dej.
  • Opbevar hindbær kokos daddel bitesene i køleskabet i en lufttæt beholder med madpapir/bagepapir imellem. De bliver mere hårde, efter de har været på, men de bliver bløde igen, når de er taget ud. Vi spiser dem direkte fra køleskabet 😄
  • Tip: Kom evt. nogle af dem i fryseren og tag en portion op af gangen.
     
    Velbekomme! 👶

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *