
Kokostoppe med citron
De her kokostoppe med citron er en af mine personlige favoritter! đ BĂ„de fordi jeg elsker smagen af kokos og citron đ„„đ og derudover bestĂ„r kokostoppene kun af 5 forskellige ingredienser. Generelt elsker jeg kokostoppe, og jeg synes, det er helt genialt, at man kan lave en sundere udgave! Hvis du ogsĂ„ er vild med kokostoppe, skal du prĂžve dem her đ€€
Jeg hĂ„ber, du kan bruge opskriften pĂ„ mine kokostoppe med citron. Du er velkommen til at lave en bedĂžmmelse pĂ„ â'erne ovenfor, og hvis du har spĂžrgsmĂ„l, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar âĄ
đ Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
8
stk.220
kcalIngrediensliste
150 gram friske og blĂžde dadler (dem fra papĂŠske)
150 gram kokosmel
30 gram vegansk smĂžr (smeltet)
1 tsk revet Ăžkologisk citronskal
Ca. 50 gram mĂžrk chokolade (jeg bruger chokoladeknapper fra Easis)
SĂ„dan gĂžr du
- TÊnd ovnen pÄ 175 gram (varmluft).
- Fjern stenene fra 150 gram friske dadler og kom dadlerne i en minihakker.
- TilsĂŠt 150 gram kokosmel, 30 gram smeltet smĂžr og 1 tsk revet Ăžkologisk citronskal. Blend det hele godt sammen i minihakkeren.
- Tag en hĂ„ndfuld af kokos-massen, tryk den godt sammen imellem hĂŠnderne og form den til en lille âtopâ. SĂžrg for at trykke den godt sammen, samtidig med at du former toppen. Placer den pĂ„ en bageplade med bagepapir. Gentag med den resterende del af kokos-massen.
- Bag dem i ovnen i ca. 10 min. indtil de er gyldne. Lad dem herefter afkĂžle.
- Dyp bunden af kokostoppene i smeltet chokolade. SÊt dem pÄ et stykke bagepapir og lad chokoladen stÞrkne. Opbevar dem pÄ kÞl.
Velbekomme! đ€€đ„„đ
Se video pÄ instagram HER.
Har du prĂžvet denne opskrift? SĂ„ vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ pÄ Instagram