Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til â™Ą

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og sĂžde sager samt andre lĂŠkkerier. Der kommer lĂžbende nye opskrifter til, sĂ„ fĂžlg endelig med! 

Hvis du har spÞrgsmÄl til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og sÄ vil jeg glÊde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kokostoppe med citron

Kokostoppe med citron

4.6 fra 7 stemmer

De her kokostoppe med citron er en af mine personlige favoritter! 😍 BĂ„de fordi jeg elsker smagen af kokos og citron đŸ„„đŸ‹ og derudover bestĂ„r kokostoppene kun af 5 forskellige ingredienser. Generelt elsker jeg kokostoppe, og jeg synes, det er helt genialt, at man kan lave en sundere udgave! Hvis du ogsĂ„ er vild med kokostoppe, skal du prĂžve dem her đŸ€€

Jeg hĂ„ber, du kan bruge opskriften pĂ„ mine kokostoppe med citron. Du er velkommen til at lave en bedĂžmmelse pĂ„ ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spĂžrgsmĂ„l, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

220

kcal
Hold skĂŠrmen tĂŠndt

Ingrediensliste

  • 150 gram friske og blĂžde dadler (dem fra papĂŠske)

  • 150 gram kokosmel

  • 30 gram vegansk smĂžr (smeltet)

  • 1 tsk revet Ăžkologisk citronskal

  • Ca. 50 gram mĂžrk chokolade (jeg bruger chokoladeknapper fra Easis)

SĂ„dan gĂžr du

  • TĂŠnd ovnen pĂ„ 175 gram (varmluft).
  • Fjern stenene fra 150 gram friske dadler og kom dadlerne i en minihakker.
  • TilsĂŠt 150 gram kokosmel, 30 gram smeltet smĂžr og 1 tsk revet Ăžkologisk citronskal. Blend det hele godt sammen i minihakkeren.
  • Tag en hĂ„ndfuld af kokos-massen, tryk den godt sammen imellem hĂŠnderne og form den til en lille “top”. SĂžrg for at trykke den godt sammen, samtidig med at du former toppen. Placer den pĂ„ en bageplade med bagepapir. Gentag med den resterende del af kokos-massen.
  • Bag dem i ovnen i ca. 10 min. indtil de er gyldne. Lad dem herefter afkĂžle.
  • Dyp bunden af kokostoppene i smeltet chokolade. SĂŠt dem pĂ„ et stykke bagepapir og lad chokoladen stĂžrkne. Opbevar dem pĂ„ kĂžl.

    Velbekomme! đŸ€€đŸ„„đŸ‹

    Se video pÄ instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *