Alle opskrifter

Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Knækbrød med pinjekerner

Knækbrød med pinjekerner

0.0 fra 0 stemmer

Knasende sprøde og lækre knækbrød med pinjekerner! 🤤 Jeg er kæmpe fan af hjemmelavede knækbrød, og de her er ingen undtagelse! De har en dejlig nøddeagtig smag og med et twist af pinjekerner. Jeg har tidligere lavet de her knækbrød med sesamfrø, som også kan anbefales! 😍 Det gode ved disse knækbrød er nemlig, at de kan varieres afhængig af hvilke frø og kerner, du har liggende i køkkenskuffen 👌🏼

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine knækbrød med pinjekerner. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

Antal

24

stk.
Kalorier pr. stk.

100

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 120 gram solsikkekerner

  • 120 gram hørfrø

  • 100 gram majsmel

  • 30 gram pinjekerner

  • 1 tsk bagepulver

  • 7 spsk olie

  • 150 gram vand

  • Lidt salt

Sådan gør du

  • Bland 120 gram solsikkekerner, 120 gram hørfrø, 100 gram majsmel, 30 gram pinjekerner og 1 tsk bagepulver i en skål. Rør de tørre ingredienser rundt.
  • Tilsæt 7 spsk olie, 150 gram vand og lidt salt. Rør det hele godt sammen. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir og træk den udrullet dej over på en bageplade. Brug en kniv til at “skære” knækbrødene ud. Drys evt. med lidt salt.
  • Bag knækbrødene i ca. 25-30 min. Lad dem afkøle og knæk dem herefter fra hinanden. Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.

    Velbekomme! 🤤👌🏼

    Se video på instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *