Knækbrød med pinjekerner
Knasende sprøde og lækre knækbrød med pinjekerner! 🤤 Jeg er kæmpe fan af hjemmelavede knækbrød, og de her er ingen undtagelse! De har en dejlig nøddeagtig smag og med et twist af pinjekerner. Jeg har tidligere lavet de her knækbrød med sesamfrø, som også kan anbefales! 😍 Det gode ved disse knækbrød er nemlig, at de kan varieres afhængig af hvilke frø og kerner, du har liggende i køkkenskuffen 👌🏼
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine knækbrød med pinjekerner. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
24
stk.100
kcalIngrediensliste
120 gram solsikkekerner
120 gram hørfrø
100 gram majsmel
30 gram pinjekerner
1 tsk bagepulver
7 spsk olie
150 gram vand
Lidt salt
Sådan gør du
- Bland 120 gram solsikkekerner, 120 gram hørfrø, 100 gram majsmel, 30 gram pinjekerner og 1 tsk bagepulver i en skål. Rør de tørre ingredienser rundt.
- Tilsæt 7 spsk olie, 150 gram vand og lidt salt. Rør det hele godt sammen. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
- Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir og træk den udrullet dej over på en bageplade. Brug en kniv til at “skære” knækbrødene ud. Drys evt. med lidt salt.
- Bag knækbrødene i ca. 25-30 min. Lad dem afkøle og knæk dem herefter fra hinanden. Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder.
Velbekomme! 🤤👌🏼
Se video på instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram