Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Bananbrød med chokolade

Bananbrød med chokolade

5.0 fra 3 stemmer

Det her bananbrød med chokolade er virkelig lækkert! Det er svampet og smager bare så dejligt! 🍌😍🍫 Derudover er det super nemt at lave, da alle ingredienserne blot skal blendes sammen i en skål og herefter bages i ovnen. Jeg elsker selv virkelig meget bananbrød, og det er så skønt at have i køleskabet til et lille mellemmåltid eller til den søde tand. Hvis du mangler noget at bruge dine (over)modne bananer til, så skal du prøve den her opskrift! 😋

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mit bananbrød med chokolade. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

160

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 300-320 gram modne bananer (svarende til ca. 3 bananer)

  • 150 gram plantemælk

  • 30 gram ahornsirup

  • 1 spsk æblecidereddike

  • 160 gram havregryn

  • 1/4 tsk kanel

  • 1/4 tsk kardemomme

  • 50 gram chokoladeknapper (jeg bruger dem her)

  • 1,5 tsk bagepulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn).
  • Kom 300-320 gram modne bananer i en skål sammen med 150 gram plantemælk, 30 gram ahornsirup, 1 spsk æblecidereddike, 160 gram havregryn, 1/4 tsk kanel og 1/4 tsk kardemomme i en skål. Brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.
  • Tilsæt 50 gram chokoladeknapper og 1,5 tsk bagepulver. Vend det rundt i dejen.
  • Kom dejen i en aflang bageform beklædt med bagepapir.
  • Bag bananbrødet i ovnen i ca. 45 min. Lad det herefter afkøle helt. Gerne i køleskabet. Jeg synes personligt selv, at et bananbrød bliver bedre af at have været i køleskabet.

    Velbekomme! 🍌😍🍫

    Se video på instagram HER.

8 kommentarer til “Bananbrød med chokolade”

    1. Årh, det er den dejligste kommentar at få! 😍🍫🍌 Virkelig skønt at du også er stor fan af det! 👏🏼 Ha’ en dejlig dag 💕

  1. Wauw, det smager helt fantastisk – min mand var meget overrasket over, at der hverken var sukker, mel eller smør deri ☺️ Det er min nye favorit opskrift på bananbrød, så tusind tak 🌸🙏

    1. Tusind tak for den dejlige feedback! 😍 Det gør mig så glad at høre! 💕 Jeg er helt enig! Og hvor fantastisk at det også faldt i god jord hos din mand 😄🙌🏼

  2. Super fin opskrift. Jeg havde ikke en form der passede så puttede dejen i muffin forme og fik de lækreste små banankager lige til at putte i madpakken.

    1. Åh hvor godt! 😍🍌 og super god idé blot at dele opskriften op på den måde! Det kan man nemlig sagtens 🙌🏼 Tusind tak for dejlig feedback!

  3. Heidi Thye Poulsen

    Hejsa
    Må jeg prøve
    Kan man erstatte plantemælken med almindelig mælk eller andet, og er mængdeforholdet så det samme?
    Kh Heidi

    1. Hej Heidi, dejligt du vil prøve det! Det smager så godt 😍 😋 Ja, det kan du sagtens erstatte med almindelig mælk, og mængdeforholdet er det samme 🙌🏼 Glæder mig til at høre, hvad du synes!

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *