Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til â™Ą

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og sĂžde sager samt andre lĂŠkkerier. Der kommer lĂžbende nye opskrifter til, sĂ„ fĂžlg endelig med! 

Hvis du har spÞrgsmÄl til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og sÄ vil jeg glÊde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kanelsnegle Bananpandekager

Kanelsnegle Bananpandekager

0.0 fra 0 stemmer

Det her er jo genialt! Og sĂ„ smager det virkelig MUMS 😍 Pandekagerne bestĂ„r af en bananpandekagedej, hvori jeg har lavet et sneglemĂžnster med en lĂŠkker kanelremonce. Det skal du altsĂ„ prĂžve! đŸ‘ŒđŸŒ BĂ„de pandekagedejen og kanelremoncen er super nemme at lave, da begge dele blot skal blendes/rĂžres sammen. Pandekagerne er super gode at have i kĂžleskabet, til nĂ„r den lille sult melder sig đŸ„ž

Jeg hĂ„ber, du kan lide opskriften pĂ„ mine kanelsnegle bananpandekager. Hvis du har spĂžrgsmĂ„l, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

12

stk.
Kalorier pr. stk.

125

kcal
Hold skĂŠrmen tĂŠndt

Ingrediensliste

  • Bananpandekager
  • 400 gram modne bananer (svarende til ca. 4 stk.)

  • 35 gram ahornsirup

  • 200 gram plantemĂŠlk eller anden slags mĂŠlk

  • 160 gram havregryn

  • 1 tsk bagepulver

  • Kanelremonce
  • 50 gram (koldt og blĂždt) vegansk smĂžr

  • 25 gram ahornsirup

  • 1 tsk kanel

SÄdan gÞr du

  • Brug en stavblender til at blende 400 gram modne bananer sammen med 200 gram plantemĂŠlk og 35 gram ahornsirup i en skĂ„l. TilsĂŠt 160 gram havregryn og blend godt igen. Kom 1 tsk bagepulver i skĂ„len og vend det sammen med de andre ingredienser.
  • Lad dejen trĂŠkke i ca. 15 minutter, sĂ„ havregrynene kan nĂ„ at suge lidt af vĂŠsken.
  • Lav imens kanelremoncen ved at blande 50 gram vegansk smĂžr sammen med 25 gram ahornsirup og 1 tsk kanel i en lille skĂ„l. Brug en gaffel til hurtigt at mose det sammen. Kom kanelremoncen i en frysepose helt nede i det ene hjĂžrne og lĂŠg posen i kĂžleskabet, indtil den skal bruges.
  • NĂ„r pandekagedejen har trukket i de 15 minutter, varmes en pande op med lidt smĂžr pĂ„.
  • Tag kanelremoncen ud af kĂžleskabet og klip et lille hul i det hjĂžrne hvor remoncen er.
  • HĂŠld lidt pandekagedej ud pĂ„ den varme pande og brug evt. en ske til at forme en rund og tyk pandekage. Fordel kanelremoncen i et sneglemĂžnster oven pĂ„ pandekagen. Jeg plejer at lave to pandekager pĂ„ panden ad gangen. Men sĂžrg for at de ikke bliver for store, da det kan gĂžre dem svĂŠre at vende.
  • Steg pandekagerne pĂ„ begge sider i nogle minutter. FortsĂŠt pĂ„ samme mĂ„de med resten af dejen og kanelremoncen. Du kan evt. komme kanelremoncen i kĂžleskabet imellem stegningerne, sĂ„ den ikke bliver for blĂžd til at sprĂžjte ud. Det fungerede godt for mig.
  • Velbekomme! đŸ˜đŸ„ž

    Se video pÄ Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.