Kanelsnegle Bananpandekager
Det her er jo genialt! Og sĂ„ smager det virkelig MUMS đ Pandekagerne bestĂ„r af en bananpandekagedej, hvori jeg har lavet et sneglemĂžnster med en lĂŠkker kanelremonce. Det skal du altsĂ„ prĂžve! đđŒ BĂ„de pandekagedejen og kanelremoncen er super nemme at lave, da begge dele blot skal blendes/rĂžres sammen. Pandekagerne er super gode at have i kĂžleskabet, til nĂ„r den lille sult melder sig đ„
Jeg hĂ„ber, du kan lide opskriften pĂ„ mine kanelsnegle bananpandekager. Hvis du har spĂžrgsmĂ„l, er du meget velkommen til at skrive en kommentar âĄ
đ Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
12
stk.125
kcalIngrediensliste
- Bananpandekager
400 gram modne bananer (svarende til ca. 4 stk.)
35 gram ahornsirup
200 gram plantemĂŠlk eller anden slags mĂŠlk
160 gram havregryn
1 tsk bagepulver
- Kanelremonce
50 gram (koldt og blĂždt) vegansk smĂžr
25 gram ahornsirup
1 tsk kanel
SÄdan gÞr du
- Brug en stavblender til at blende 400 gram modne bananer sammen med 200 gram plantemÊlk og 35 gram ahornsirup i en skÄl. TilsÊt 160 gram havregryn og blend godt igen. Kom 1 tsk bagepulver i skÄlen og vend det sammen med de andre ingredienser.
- Lad dejen trÊkke i ca. 15 minutter, sÄ havregrynene kan nÄ at suge lidt af vÊsken.
- Lav imens kanelremoncen ved at blande 50 gram vegansk smÞr sammen med 25 gram ahornsirup og 1 tsk kanel i en lille skÄl. Brug en gaffel til hurtigt at mose det sammen. Kom kanelremoncen i en frysepose helt nede i det ene hjÞrne og lÊg posen i kÞleskabet, indtil den skal bruges.
- NÄr pandekagedejen har trukket i de 15 minutter, varmes en pande op med lidt smÞr pÄ.
- Tag kanelremoncen ud af kĂžleskabet og klip et lille hul i det hjĂžrne hvor remoncen er.
- HÊld lidt pandekagedej ud pÄ den varme pande og brug evt. en ske til at forme en rund og tyk pandekage. Fordel kanelremoncen i et sneglemÞnster oven pÄ pandekagen. Jeg plejer at lave to pandekager pÄ panden ad gangen. Men sÞrg for at de ikke bliver for store, da det kan gÞre dem svÊre at vende.
- Steg pandekagerne pÄ begge sider i nogle minutter. FortsÊt pÄ samme mÄde med resten af dejen og kanelremoncen. Du kan evt. komme kanelremoncen i kÞleskabet imellem stegningerne, sÄ den ikke bliver for blÞd til at sprÞjte ud. Det fungerede godt for mig.
- Velbekomme! đđ„
Se video pÄ Instagram HER.
Har du prĂžvet denne opskrift? SĂ„ vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ pÄ Instagram






