Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Karamelbarer med kanel

Karamelbarer med kanel

4.1 fra 7 stemmer

De her karamelbarer med kanel smager overdrevet godt! Hvis jeg selv skal sige det 😄 De er i hvert fald LIGE mig! 😍 De er "no bake" og super nemme at lave, da ingredienserne til både bunden og karamellen blot skal røres sammen og presses ud i en form. Formen har jeg fundet hos Basic&More, men du kan sagtens bruge en hvilken som helst silikoneform. Karamelbarerne består af en blød og lækker bund med smag af kanel, hvilket gør dem perfekte som en sundere efterårssnack. De er toppet med en dejlig karamel lavet primært på peanutbutter og til sidst har jeg pyntet med lidt kakaonibs.

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine karamelbarer med kanel. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

190

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Bund
  • 100 gram havremel (eller havregryn blendet helt fint til mel)

  • 50 gram mandelmel fra Trope (reklame)

  • 50 gram smooth peanutbutter

  • 50 gram ahornsirup

  • 50 gram plantemælk

  • 1,5-2 tsk stødt kanel

  • Karamel
  • 40 gram smooth peanutbutter

  • 40 gram vegansk smør (smeltet)

  • 20 gram ahornsirup

  • Et nip vaniljepulver

  • Et nip salt

  • Lidt kakaonibs til topping fra Trope (reklame)

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
  • Start med at blende 100 gram havregryn helt fint til havremel. Kom havremelet i en skål sammen med 50 gram mandelmel, 50 gram smooth peanutbutter, 50 gram ahornsirup, 50 gram plantemælk og 1,5-2 tsk kanel. Rør det hele godt sammen til en klistret samlet masse. Sæt skålen i køleskabet i ca. 30 minutter.
  • Del herefter dejen i 8 lige store dele og pres dem jævnt ud i en silikoneform med 8 rektangler.
  • Lav karamellen ved at blande 40 gram peanutbutter, 40 gram smeltet smør og 20 gram ahornsirup i en skål. Tilsæt et nip vaniljepulver og et nip salt. Rør det godt sammen til en lækker og ensartet karamel.
  • Fordel karamellen jævnt oven på bundene og drys med lidt kakaonibs på toppen. Sæt silikoneformen i fryseren i 2 timer. Herefter kan karamelbarerne tages ud af formen.
  • Placer dem herefter i køleskabet og nyd dem direkte fra køl.

    Velbekomme! 😋🙌🏼

2 kommentarer til “Karamelbarer med kanel”

    1. Det er jeg SÅ glad for, at du synes! Og tusind tak for dejlig feedback 😍 Jeg er også selv HELT vildt med dem 🤤

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *