Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Halloween Chokolademuffins

Halloween Chokolademuffins

0.0 fra 0 stemmer

De her Halloween Chokolademuffins smager virkelig godt! 😋🕸️🕷️ De består af en lækker og svampede chokolademuffin, som er toppet med en chokoladekaramel. Spindelsvævsmønstret er lavet med peanutbutter. Alle ingredienserne til både muffinsene og til karamellen skal blot blendes/røres sammen, hvilket gør dem nemme at lave. Det er et virkelig hyggeligt halloween-bageprojekt 😍

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine halloween chokolademuffins. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

7

stk.
Kalorier pr. stk.

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Chokolademuffins
  • 200 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

  • 100 gram vegansk smør (smeltet)

  • 50 gram ahornsirup

  • 250 gram plantemælk

  • 40 gram kakaopulver

  • 120 gram havregryn

  • 1 tsk stødt kanel

  • 1 tsk bagepulver

  • Chokoladekaramel
  • 50 gram smooth (!) peanutbutter

  • 25 gram ahornsirup

  • 30 gram vegansk smør (smeltet)

  • 5 gram kakaopulver

  • 2 nip vaniljepulver

  • 1 nip salt

  • Peanutbutter til at lave spindelvævsmønstret

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
  • Chokolademuffins
  • Start med at tænde ovnen på 175 grader (alm. ovn).
  • Fjern herefter stenene fra de friske dadler og kom dadlerne i en skål. Smelt smørret og kom det ligeledes i skålen. Tilsæt ahornsirup, mælk, kakaopulver, havregryn og kanel.
  • Blend det hele rigtig godt sammen med en stavblender. Tilsæt til sidst bagepulver og vend det rundt i dejen.
  • Fordel dejen jævnt i muffinsforme. Jeg fik i alt 7 stk., og jeg bruger en muffinbageform og smører den med lidt kokosolie, så dejen ikke hænger fast.
  • Bag muffinsene i ovnen i ca. 30 min. Lad dem herefter afkøle helt, inden de tages ud af formen.
  • Chokoladekaramel
  • Kom peanutbutter, ahornsirup og smeltet smør i en lille skål. Bland det sammen.
  • Tilsæt kakaopulver, vaniljepulver og salt. Rør det godt sammen til en lækker og ensartet chokoladekaramel.
  • Kom lidt smooth peanutbutter ned i hjørnet af en frysepose, så den kan fungere lidt som en sprøjtepose.
  • Fordel chokoladekaramellen oven på de afkølede chokolademuffins. Klip et lille (!) hul i hjørnet af fryseposen og kom peanutbutteren oven på karamellen ved først at lave en "prik" i midten og herefter en cirkel rundt omkring prikken.
  • Brug herefter en tandstik til at lave spindelsvævsmønstret ved at trække den fra midten og ud. Dette gøres i alt 8 gange, på samme måde som hvis du skulle skære den ud i 8 lige store stykker.
  • Sæt muffinsene i køleskabet indtil servering.

    Velbekomme! 😍🕸️🕷️

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *