Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til â™Ą

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og sĂžde sager samt andre lĂŠkkerier. Der kommer lĂžbende nye opskrifter til, sĂ„ fĂžlg endelig med! 

Hvis du har spÞrgsmÄl til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og sÄ vil jeg glÊde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kanelsnegle Bananpandekager lavet i ovn

Kanelsnegle Bananpandekager lavet i ovn

5.0 fra 2 stemmer

De her kanelsnegle bananpandekager lavet i ovn er helt geniale! 😍🍌 og sĂ„ smager de bare virkelig mums af banan og kanel! Derudover er de super nemme at lave, og sĂ„ gĂ„r det hurtigere at lave dem i ovnen sammenlignet med almindelig pandekager lavet pĂ„ en pande. Dem skal du altsĂ„ prĂžve! đŸ™ŒđŸŒ De er perfekte som morgenmad eller eftermiddagssnack til bĂ„de bĂžrn og voksne 😋

Jeg hĂ„ber, du kan bruge opskriften pĂ„ mine kanelsnegle bananpandekager lavet i ovn. Du er velkommen til at lave en bedĂžmmelse pĂ„ ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spĂžrgsmĂ„l, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

18

stk.
Kalorier pr. stk.

90

kcal
Hold skĂŠrmen tĂŠndt

Ingrediensliste

  • Bananpandekager
  • 400 gram moden banan (svarende til ca. 4 stk.)

  • 20 gram koldt og blĂždt vegansk smĂžr

  • 30 gram ahornsirup

  • 200 gram plantemĂŠlk

  • 160 gram havregryn

  • 1 tsk stĂždt kanel

  • 1 tsk bagepulver

  • Kanelremonce
  • 50 gram koldt og blĂždt vegansk smĂžr

  • 25 gram ahornsirup

  • 2 tsk stĂždt kanel

SĂ„dan gĂžr du

  • Se fremgangsmĂ„de i video pĂ„ instagram HER.
  • Kom alle ingredienserne til bananpandekagerne i en skĂ„l, pĂ„nĂŠr bagepulveret. Blend det godt sammen med en stavblender. TilsĂŠt herefter bagepulver og vend det rundt i dejen. Dejen mĂ„ gerne trĂŠkke lidt tid.
  • TĂŠnd ovnen pĂ„ 180 grader (alm. ovn).
  • SĂŠt skĂ„len til side og lav herefter kanelremoncen.
  • Kom alle ingredienserne til kanelremoncen i en lille skĂ„l. Mos/rĂžr det godt sammen med en gaffel til en ensartet remonce.
  • Kom remoncen i en frysepose og pres den helt ned i det ene hjĂžrne, sĂ„ det kan fungere som en slags sprĂžjtepose. Luk posen og lĂŠg den i kĂžleskabet indtil den skal bruges.
  • Tag en spsk af pandekagedejen og form en rund pandekage pĂ„ en bageplade med bagepapir. Jeg lavede 9 pandekager i fĂžrste omgang pĂ„ Ă©n bageplade.
  • Tag posen med kanelremonce ud af kĂžleskabet og klip et lille hul i hjĂžrnet, hvor remoncen er. Fordel den i et sneglemĂžnster oven pĂ„ pandekagerne.
  • Bag pandekagerne i ovnen i ca. 12-15 min. Gentag med den resterende del af dejen.
  • Lad pandekagerne afkĂžle helt. De smager ogsĂ„ virkelig lĂŠkkert efter, de har vĂŠret i kĂžleskabet. Opbevar pandekagerne pĂ„ kĂžl i en lufttĂŠt beholder eller en lukket frysepose.

    Velbekomme! 😍🍌

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *