
Kanelsnegle Bananpandekager lavet i ovn
De her kanelsnegle bananpandekager lavet i ovn er helt geniale! đđ og sĂ„ smager de bare virkelig mums af banan og kanel! Derudover er de super nemme at lave, og sĂ„ gĂ„r det hurtigere at lave dem i ovnen sammenlignet med almindelig pandekager lavet pĂ„ en pande. Dem skal du altsĂ„ prĂžve! đđŒ De er perfekte som morgenmad eller eftermiddagssnack til bĂ„de bĂžrn og voksne đ
Jeg hĂ„ber, du kan bruge opskriften pĂ„ mine kanelsnegle bananpandekager lavet i ovn. Du er velkommen til at lave en bedĂžmmelse pĂ„ â'erne ovenfor, og hvis du har spĂžrgsmĂ„l, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar âĄ
đ Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
18
stk.90
kcalIngrediensliste
- Bananpandekager
400 gram moden banan (svarende til ca. 4 stk.)
20 gram koldt og blĂždt vegansk smĂžr
30 gram ahornsirup
200 gram plantemĂŠlk
160 gram havregryn
1 tsk stĂždt kanel
1 tsk bagepulver
- Kanelremonce
50 gram koldt og blĂždt vegansk smĂžr
25 gram ahornsirup
2 tsk stĂždt kanel
SĂ„dan gĂžr du
- Se fremgangsmÄde i video pÄ instagram HER.
- Kom alle ingredienserne til bananpandekagerne i en skÄl, pÄnÊr bagepulveret. Blend det godt sammen med en stavblender. TilsÊt herefter bagepulver og vend det rundt i dejen. Dejen mÄ gerne trÊkke lidt tid.
- TÊnd ovnen pÄ 180 grader (alm. ovn).
- SÊt skÄlen til side og lav herefter kanelremoncen.
- Kom alle ingredienserne til kanelremoncen i en lille skÄl. Mos/rÞr det godt sammen med en gaffel til en ensartet remonce.
- Kom remoncen i en frysepose og pres den helt ned i det ene hjÞrne, sÄ det kan fungere som en slags sprÞjtepose. Luk posen og lÊg den i kÞleskabet indtil den skal bruges.
- Tag en spsk af pandekagedejen og form en rund pandekage pÄ en bageplade med bagepapir. Jeg lavede 9 pandekager i fÞrste omgang pÄ én bageplade.
- Tag posen med kanelremonce ud af kÞleskabet og klip et lille hul i hjÞrnet, hvor remoncen er. Fordel den i et sneglemÞnster oven pÄ pandekagerne.
- Bag pandekagerne i ovnen i ca. 12-15 min. Gentag med den resterende del af dejen.
- Lad pandekagerne afkÞle helt. De smager ogsÄ virkelig lÊkkert efter, de har vÊret i kÞleskabet. Opbevar pandekagerne pÄ kÞl i en lufttÊt beholder eller en lukket frysepose.
Velbekomme! đđ
Har du prĂžvet denne opskrift? SĂ„ vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ pÄ Instagram