Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Brunkage Karamel Cups

Brunkage Karamel Cups

0.0 fra 0 stemmer

De her Brunkage Karamel Cups smager virkelig dejligt! 🎅🏼😍 De består af en bund, der er lavet på friske dadler, ristede mandler og brunkagekrydderi, og så er de fyldt med en lækker karamel i midten og toppet med mørk chokolade. Det er en lækker og sundere jule- og nytårssnack, som du både kan forkæle dig selv og dine gæster med. Dem skal du prøve! 🙌🏼😋

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine brunkage karamel cups. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

8

stk.
Kalorier i alt

225

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Bund
  • 125 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

  • 125 gram mandler (ristede)

  • 1 tsk brunkagekrydderi

  • Karamel
  • 60 gram smooth peanutbutter

  • 15 gram ahornsirup

  • 25 gram vegansk smør (smeltet)

  • 2 nip vaniljepulver

  • Et nip salt

  • Evt. lidt mørk chokolade til at komme ovenpå (kan undlades)

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåden i video på instagram HER.
  • Bund
  • Start med at riste mandlerne på en tør pande på medium varme indtil de begynder at dufte lidt. Sørg for at vende godt rundt i dem, så de ikke brænder på. Kom mandlerne i en skål og lad dem køle HELT af. Du kan med fordel lave dette step lidt tid i forvejen.
  • Kom de ristede mandler i en minihakker og blend dem godt. Fjern herefter stenene fra de friske dadler og kom dadlerne i minihakkeren med de finthakkede mandler. Tilsæt brunkagekrydderi. Blend det hele godt sammen indtil "dejen" kan samles med hænderne.
  • Del dejen i 8 lige store dele og rul dem til kugler. Tag en af kuglerne og brug pegefingeren til at trykke ned i midten af kuglen for at forme en "cup". Gentag med de resterende kugler. Husk, jo større hul, der er i midten, jo mere karamel kan der være 😋. Placer cups'ene på en plade med bagepapir.
  • Karamel
  • Kom peanutbutter i en skål sammen med ahornsirup og rør rundt. Smelt smørret og kom det ligeledes i skålen. Tilsæt vanilje og salt. Rør det hele godt sammen til en lækker og ensartet karamel.
  • Fordel karamellen ligeligt i cups'ene og sæt dem herefter i fryseren i 1-2 timer.
  • Top evt. med lidt smeltet chokolade og opbevar dem herefter i køleskabet.

    Velbekomme! 🎅🏼😍

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *