
Risengrød Overnight Oats
Den her risengrød overnight oats skal du prøve, hvis du har risengrød tilovers! 😍 Og især hvis du også elsker risegrød, for det er lige som at spise risengrød til morgenmad 🎅🏼🙌🏼 Det er en vaskeægte jule-morgenmad! Det bedste ved overnight oats er desuden, at det er super nemt at lave, da alle ingredienserne blot skal røres sammen aftenen inden, og næste morgen er grøden lige til at sætte skeen i 🥄
Jeg håber, du kan bruge opskriften på min risengrød overnight oats. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
2
portioner375
kcalIngrediensliste
125 gram færdiglavet koldt risengrød, lavet på plantemælk
100 gram havregryn
30 gram chiafrø
1 tsk stødt kanel
175 gram plantemælk
175 gram vand
30 gram ahornsirup
Sådan gør du
- Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
- Aftenen inden: Kom alle ingredienserne i en skål/beholder (med låg) og rør godt rundt. Det er vigtigt, at alle chiafrøene er rørt godt ud, så de ikke klumper sammen.
- Kom låg på og sæt skålen i køleskabet natten over.
- Næste morgen: Fordel grøden i to skåle og top evt. med lidt lækre toppings. Du kan også sagtens gemme den ene portion til dagen efter.
Velbekomme! 🎅🏼😍🥄
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram