Alle opskrifter

Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Rabarber Chia Kompot

Rabarber Chia Kompot

5.0 fra 1 stemme

Rabarber Chia Kompot er helt genialt som topping oven på pandekager og grød, og kan også sagtens bruges som alternativ til syltetøj! Det smager virkelig lækkert og er en sundere måde at lave kompot på 😍🥄
Du kan også bruge udskifte rabarber med en anden frugt, som jeg eksempelvis har gjort her med min Hindbær Chia Kompot. Eller i denne opskrift på Bananpandekager med jordbær chia kompot.

Jeg håber, du kan bruge opskriften på min rabarber chia kompot. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

Antal

1

glas
Kalorier i alt

200

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 200 gram frossen rabarber

  • 50 gram vand

  • 30 gram ahornsirup

  • 15 gram chiafrø

  • 1 tsk vaniljepulver

Sådan gør du

  • Kom 200 gram frossen rabarber i en gryde sammen med 50 gram vand. Lad det simre i nogle minutter indtil rabarberen er blød nok til at kunne moses med en gaffel.
  • Tag gryden af varmen. Tilsæt 30 gram ahornsirup, 15 gram chiafrø og 1 tsk vaniljepulver.
  • Blend det hele godt sammen med en stavblender.
  • Kom det i en lufttæt beholder og lad det køle af inden, du sætter låg på. Opbevares i køleskabet og nydes til pandekager, grød eller oven på en skive brød med ost.

    Velbekomme! 😍👌🏼

    Se video på instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *