Rabarber Chia Kompot
Rabarber Chia Kompot er helt genialt som topping oven på pandekager og grød, og kan også sagtens bruges som alternativ til syltetøj! Det smager virkelig lækkert og er en sundere måde at lave kompot på 😍🥄
Du kan også bruge udskifte rabarber med en anden frugt, som jeg eksempelvis har gjort her med min Hindbær Chia Kompot. Eller i denne opskrift på Bananpandekager med jordbær chia kompot.
Jeg håber, du kan bruge opskriften på min rabarber chia kompot. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
1
glas200
kcalIngrediensliste
200 gram frossen rabarber
50 gram vand
30 gram ahornsirup
15 gram chiafrø
1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
- Kom 200 gram frossen rabarber i en gryde sammen med 50 gram vand. Lad det simre i nogle minutter indtil rabarberen er blød nok til at kunne moses med en gaffel.
- Tag gryden af varmen. Tilsæt 30 gram ahornsirup, 15 gram chiafrø og 1 tsk vaniljepulver.
- Blend det hele godt sammen med en stavblender.
- Kom det i en lufttæt beholder og lad det køle af inden, du sætter låg på. Opbevares i køleskabet og nydes til pandekager, grød eller oven på en skive brød med ost.
Velbekomme! 😍👌🏼
Se video på instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram