Hindbær Chia Kompot
Her får du min opskrift på den lækreste og nemmeste hindbær chia kompot! Den består kun af 3 ingredienser og er perfekt som topping oven på grød og pandekager 🥄🥞😍 Chiafrøene er en vigtig ingrediens i denne opskrift, da de opsuger væsken og har en gelerende effekt. Derudover er de små frø rige på antioxidanter og kalk, samt har et højt indhold af kostfibre, protein og omega-3-fedt. De kaldes derfor for en "superfood".
Tip: Prøv evt. at skifte de frosne hindbær ud med frosne jordbær! Det er også en personlig favorit kompot herhjemme 🍓
Jeg håber, du kan bruge opskriften på min hindbær chia kompot. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
1
glas200
kcalIngrediensliste
200 gram frosne hindbær
50 gram vand
25 gram ahornsirup
15 gram chiafrø
1/2 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
- Kom 200 gram frosne hindbær i en gryde sammen med 50 gram vand. Lad det simre i lidt tid indtil du kan mose bærrene med en gaffel.
- Tag herefter gryden af varmen og tilsæt 25 gram ahornsirup, 15 gram chiafrø og 1/2 tsk vaniljepulver. Blend det hele godt sammen med en stavblender.
- Kom hindbær chia kompotten i et glas/lufttæt beholder og lad den afkøle, inden der kommes låg på.
- Opbevar kompotten på køl og nyd den oven på din grød eller dine pandekager.
Velbekomme! 😍
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram