Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kokos Mandel Kager

Kokos Mandel Kager

4.0 fra 4 stemmer

Søde og sommerlige kokos mandel kager ☀️🌸🥥 De smager bare så skønt og har en lækker chewy konsistens! Samtidig består de kun af 5 forskellige ingredienser, hvilket gør dem super nemme og overskuelige at lave. Jeg synes selv, de er virkelig skønne at have i køleskabet, til når den lille sult melder sig. Eller hvis du skal have gæster, er det en super god opskrift at bikse sammen og sætte på bordet.

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kokos mandel kager. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

5

stk.
Kalorier pr. stk.

235

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Kokos mandel bund
  • 100 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

  • 50 gram mandelsmør fra Peanutbutter Pusheren (reklame)

  • 50 gram kokosmel (ristet)

  • Chokolade topping
  • 30 gram mørk chokolade (jeg bruger dem her)

  • 20 gram mandelsmør fra Peanutbutter Pusheren (reklame)

  • Friske hindbær, ca. 5 stk.

Sådan gør du


  • Det er vigtigt at anvende ristet kokosmel, da det tilfører en lækker smag til kagerne. Start med at riste en portion kokosmel på en tør pande, indtil det bliver gyldent. Sørg for at vende rundt i det for at undgå, at det brænder på. Placer det ristede kokosmel i en skål og lad det køle af.
  • Efterfølgende fjernes stenene fra 100 gram dadler. Kom dadlerne i en minihakker sammen med 50 gram mandelsmør og 50 gram af det ristede kokosmel. Blend det hele grundigt, indtil det kan samles med hænderne. Placer daddelmassen på et stykke bagepapir og tryk den ud (eller rul den let med en kagerulle) til en tykkelse på cirka 1 cm. Udstik små søde kager heraf og gentag indtil du ikke har mere af daddelmassen tilbage. Jeg har brugt en blomsterudstikker, men du kan sagtens bruge en anden udstikker. Anbring kagerne på en tallerken eller skærebræt med bagepapir.
  • Lav chokoladetoppingen ved først at smelte 30 gram chokolade i en skål. Rør 20 gram mandelsmør godt rundt heri. Fordel det oven på kagerne og top med friske hindbær. Opbevar kagerne i køleskabet.

    Velbekomme! ☀️🌸🥥

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *