Kokos Marcipan Påskeæg
De her kokos marcipan påskeæg er helt perfekte at lave til påskehyggen! 🐣😍 De smager virkelig lækkert og er super nemme at lave 🙌🏼 Påskeæggene består nemlig kun af 4 forskellige ingredienser, herunder friske dadler, ristet kokosmel, mandel aroma og mørk chokolade. De er et sundere alternativ til de andre påskelækkerier, som du er nødt til at prøve! 😋
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kokos marcipan påskeæg. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er glutenfri og vegansk og indeholder kun raffineret sukker pga. den mørke chokolade.
10
stk.130
kcalIngrediensliste
150 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)
100 gram kokosmel
1 tsk mandelaroma (fra Dr. Oetker)
50 gram mørk chokolade, 70-85 %
Lidt ekstra kokosmel til at drysse oven på påskeæggene
Sådan gør du
- Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
- Start med at riste kokosmelet på en tør pande i nogle minutter ved middel-høj varme. Sørg for at vende godt rundt i det hele tiden, så det ikke brænder på. Kom det i en skål og lad det afkøle.
- Fjern stenene fra de friske dadler og kom dadlerne i en minihakker. Tilsæt det ristede (og afkølede) kokosmel samt mandel aroma.
- Blend det hele godt sammen i minihakkeren, indtil dadlerne er blendet mest muligt.
- Tag en spsk. af daddel-massen og pres den sammen i hænderne. Form den til et æg og placer ægget på en plade/et skærebræt med bagepapir. Fortsæt med den resterende del af daddel-massen. Jeg fik i alt 10 stk. Sæt evt. æggene i fryseren imens du smelter chokoladen.
- Smelt den mørke chokolade og vend æggene heri et af gangen. Placer dem igen på bagepapiret og top med lidt ekstra kokosmel. Lad chokoladen størkne, gerne i køleskabet. Opbevar ligeledes påskeæggene på køl herefter.
Velbekomme! 🐣😍
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram




2 kommentarer til “Kokos Marcipan Påskeæg”
Jeg har fået lavet en portion påskeæg 🐣😋 De smager helt fantastisk, og spises med god samvittighed 🥰
Tusind tak for dejlige, smagsfulde opskrifter! ❤️🙏😘
Hej Lise, tusind tak for din besked! 😍 Hvor er du god, og hvor er det dejligt, at du kan lide påskeæggene! 😋🐣 Det gør mig så glad! Selv tusind tak for at følge med i mit opskriftsunivers – det er jeg meget taknemmelig for at du gør ❤️🙏