Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til â™Ą

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og sĂžde sager samt andre lĂŠkkerier. Der kommer lĂžbende nye opskrifter til, sĂ„ fĂžlg endelig med! 

Hvis du har spÞrgsmÄl til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og sÄ vil jeg glÊde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kokos Kransekager

Kokos Kransekager

5.0 fra 4 stemmer

De her kokos kransekager er helt perfekte at servere til nytĂ„rsaften! đŸ€€ De smager virkelig godt og er et sundere alternativ til de klassiske kransekager. Samtidig er det super nemme at lave og bestĂ„r kun af 5 forskellige ingredienser, herunder friske dadler, kokosmel, smĂžr, mandelaroma og mĂžrk chokolade. Dem skal du prĂžve! đŸ„ł

Jeg hĂ„ber, du kan bruge opskriften pĂ„ mine kokos kransekager. Du er velkommen til at lave en bedĂžmmelse pĂ„ ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spĂžrgsmĂ„l, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

9

stk.
Kalorier pr. stk.

190

kcal
Hold skĂŠrmen tĂŠndt

Ingrediensliste

  • 150 gram friske og blĂžde dadler (dem fra papĂŠske)

  • 150 gram kokosmel

  • 30 gram vegansk smĂžr (smeltet)

  • 1,5 tsk mandelaroma (jeg har brugt den fra Dr. Oetker)

  • Ca. 50 gram mĂžrk chokolade (jeg bruger dem her)

  • Lidt mandler til at komme ned i kagerne

SÄdan gÞr du

  • Se fremgangsmĂ„de i video pĂ„ instagram HER.
  • TĂŠnd ovnen pĂ„ 175 grader (varmluft).
  • Fjern stenene fra de friske dadler og kom dadlerne i en minihakker. TilsĂŠt kokosmel, smeltet smĂžr og mandelaroma.
  • Blend det hele godt sammen, sĂ„ du til sidst kan samle dejen med hĂŠnderne.
  • Tag en spsk. af dejen og form den til en lille rund kage (ca. 2 cm hĂžj). Pres en mandel halvt ned i midten af kagen. Gentag med den resterende del af dejen. Jeg fik i alt 9 smĂ„ kager. Placer dem pĂ„ en bageplade med bagepapir.
  • Bag kagerne i 8-10 min. Hold gerne Ăžje med dem, sĂ„ de ikke fĂ„r for meget. Lad dem afkĂžle HELT - og gerne i kĂžleskabet nĂ„r de er afkĂžlet en smule. De vil vĂŠre lidt blĂžde til at starte med, men nĂ„r de bliver kolde, bliver de mere faste og dermed nemmere at dyppe i chokolade.
  • Dyp bunden af hver kokos kransekage i den smeltede chokolade Ă©n af gangen. Placer igen kagerne pĂ„ et stykke bagepapir og lad chokoladen stĂžrkne. Opbevar dem i kĂžleskabet.

    Velbekomme! đŸ„ł

4 kommentarer til “Kokos Kransekager”

    1. Hej Lérke, ja det kan man godt 😍 🎉 Jeg vil normalt selv lave dem dagen inden i hvert fald 😋

  1. Da min svigermor ikke bryder sig om de klassiske kransekager er jeg meget glad for denne opskrift! Det gav i hvertfald idéen til at lave noget alternativt.
    Jeg lavede opskriften lidt om, jeg brugte lidt mindre og almindeligt smÞr, en smule vaniljepaste i stedet for mandelessens og sÄ undlod jeg at putte mandler i og i stedet for at dyppe i chokolade blev de penslet med en smule pÄ toppen og halvdelen drysset med frysetÞrret hindbÊr.
    Jeg har nok ogsÄ lavet dem mindre, da jeg endte pÄ 20 stk. Jeg tilfÞjede ogsÄ en smule salt.
    Tak for lĂŠkre alternativer!

    1. Hej Kamilla, tusind tak for den dejlige feedback! Og hvor er det bare fantastisk at hĂžre, at I er glade for opskriften! 😍 Det er desuden bare sĂ„ godt, at du har tilpasset den, sĂ„ den passede til dig/jer og det du lige havde i kĂžleskabet/kĂžkkenskufferne đŸ™ŒđŸŒ Tak for at fĂžlge med, og rigtig godt nytĂ„r til dig og familien đŸ„ł

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *