Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Overnight Oats med Hindbær Chia Kompot

Overnight Oats med Hindbær Chia Kompot

5.0 fra 2 stemmer

Her har jeg kombineret to favoritter: overnight oats og chia kompot! Hvis du ikke har prøvet nogen af delene, så er her mit tegn til at lave det! Det smager så dejligt og er en super nem morgenmad, da det hele kan forberedes aftenen inden. Det gør det perfekt som hverdagsmorgenmad, hvor tingene godt må gå lidt stærkt om morgenen. Lov mig at du forkæler dig selv med sådan en portion her 😍🥄

Jeg håber, du kan bruge opskriften på min overnight oats med hindbær chia kompot. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

2

portioner
Kalorier pr. portion

430

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Overnight Oats
  • 150 gram havregryn

  • 30 gram chiafrø

  • 225 gram vand

  • 225 gram plantemælk eller anden slags mælk

  • 30 gram ahornsirup

  • Hindbær Chia Kompot
  • 200 gram frosne hindbær

  • 50 gram vand

  • 25 gram ahornsirup

  • 15 gram chiafrø

  • 1/2 tsk vaniljepulver

Sådan gør du

  • Overnight Oats
  • Aftenen inden: Bland 150 gram havregryn og 30 gram chiafrø i en skål/lufttæt beholder. Rør rundt. Kom 225 gram vand, 225 gram plantemælk og 30 gram ahornsirup i skålen- Bland det hele godt sammen, sæt låg på og kom grøden på køl natten over.
  • Hindbær Chia Kompot
  • Lav herefter chia kompotten ved først at komme 200 gram frosne hindbær og 50 gram vand i en gryde. Lad det simre i nogle minutter indtil bærrene kan moses med en gaffel. Tag gryden af varmen og tilsæt 25 gram ahornsirup, 15 gram chiafrø og 1/2 tsk vaniljepulver. Blend det hele godt sammen med en stavblender og lad det afkøle lidt.
  • Kom hindbær chia kompotten i en lufttæt beholder og sæt den ligeledes i køleskabet natten over.
  • Næste morgen: Fordel grøden og kompotten i et glas eller en skål og top evt. med ristedet nødder, lidt granola eller peanutbutter. Der vil sandsynligvis være noget kompot tilovers, men det kan du sagtens gemme i køleskabet i en uges tid - hvis den holder så længe 😄

    Velbekomme! 🥜😍

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *