Koldskål Overnight Oats
Den lækreste koldskål overnight oats! 🤤🥄 Jeg er generelt rigtig glad for koldskål, og det her er faktisk min yndlingsmåde at spise det på! Jeg synes, det er så skønt, at man både får smagen af koldskål, samtidig med at det spises med både havregryn og chiafrø. På den måde føler jeg, at det mætter mere, og jeg spiser også væsentligt færre kammerjunker end normalt. Du kan også sagtens komme lidt friske hindbær oven på grøden sammen med kammerjunkerne. Det smager også virkelig dejligt! 😍 Så næste gang du skal have koldskål, så lov mig at du prøver den her opskrift! 🍋🥣
Jeg håber, du kan bruge opskriften på min koldskål overnight oats. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
2
portioner400
kcalIngrediensliste
100 gram havregryn
20 gram chiafrø
400 gram koldskål
100 gram vand
20 gram ahornsirup
Kammerjunker
Sådan gør du
- Aftenen før: I en skål blandes 100 gram havregryn og 20 gram chiafrø. Rør det sammen.
- Tilsæt 400 gram koldskål, 100 gram vand og 20 gram ahornsirup. Bland det hele godt sammen. Stil skålen på køl natten over.
- Næste morgen: Fordel grøden i to portioner (eller gem den ene til dagen efter). Server den i et glas eller en skål og drys med knuste kammerjunker ovenpå.
Velbekomme 🥄 🤤
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram