
Kanelsnegle Æblepandekager
De her kanelsnegle æblepandekager er helt perfekte til efterårshyggen! 😍🍎🥞 De er super nemme at lave, da både ingredienserne til pandekagedejen og remoncen blot skal blendes/røres sammen i hver sin skål. Kanelremoncen er en virkelig god måde at pifte sine pandekager op på og tilføre dem en lækker smag. Du kan bruge kanelremoncen på lige præcis de pandekager, du bedst kan lide. Jeg har lavet en lækker og sund opskrift på æblepandekager, som jeg selv er virkelig fan af!
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kanelsnegle æblepandekager. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
18
stk.85
kcalIngrediensliste
- Æblepandekager
350 gram æblemos (jeg bruger den her)
150 gram vand
35 gram vegansk smør (smeltet)
30 gram ahornsirup
150 gram havregryn
1 tsk bagepulver
- Kanelremonce
75 gram vegansk smør (koldt og blødt)
35 gram ahornsirup
1,25 tsk stødt kanel
Sådan gør du
- Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
Kom 350 gram æblemos, 150 gram vand, 35 gram smeltet smør, 30 gram ahornsirup og 150 gram havregryn i en skål. Brug en stavblender til at blende det hele godt sammen. - Tilsæt 1 tsk bagepulver og rør rundt. Sæt dejen til side og lad den hvile i minimum 45 minutter, så havregrynene kan suge lidt af væsken.
- Lav imens kanelremoncen ved at komme 75 gram koldt og blødt smør, 35 gram ahornsirup og 1,25 tsk kanel i en skål. Mos/rør det sammen med en gaffel. Kom remoncen ned i det ene hjørne af en frysepose og læg den i køleskabet, indtil den skal bruges.
- Når pandekagedejen har hvilet i minimum 45 minutter, varmes en pande op med lidt smør på. Tag en spsk. af dejen og kom den på panden. Brug skeen til at forme en lille rund pandekage. Sørg for at pandekagerne ikke bliver for store, da de i så fald kan være lidt svære at vende. Jeg plejer at stege 2 pandekager på samme tid. Tag kanelremoncen ud af køleskabet, klip et lille hul i hjørnet af fryseposen og pres remoncen ud i et sneglemønster oven på pandekagerne. Steg pandekagerne på begge sider. Jeg steger dem på middel-høj varme ("7" ud af "9" på komfuret).
- Kom pandekagerne på en tallerken og fortsæt med resten af dejen. Læg gerne kanelremoncen tilbage i køleskabet imellem hver portion, så den ikke bliver for blød. Lad de færdigbagte pandekager køle af (gerne i køleskabet), inden de nydes. Jeg fik i alt 18 små pandekager.
Velbekomme! 😍🍎🥞
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram