Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kanelsnegle Æblepandekager

Kanelsnegle Æblepandekager

4.0 fra 3 stemmer

De her kanelsnegle æblepandekager er helt perfekte til efterårshyggen! 😍🍎🥞 De er super nemme at lave, da både ingredienserne til pandekagedejen og remoncen blot skal blendes/røres sammen i hver sin skål. Kanelremoncen er en virkelig god måde at pifte sine pandekager op på og tilføre dem en lækker smag. Du kan bruge kanelremoncen på lige præcis de pandekager, du bedst kan lide. Jeg har lavet en lækker og sund opskrift på æblepandekager, som jeg selv er virkelig fan af!

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kanelsnegle æblepandekager. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

18

stk.
Kalorier pr. stk.

85

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Æblepandekager
  • 350 gram æblemos (jeg bruger den her)

  • 150 gram vand

  • 35 gram vegansk smør (smeltet)

  • 30 gram ahornsirup

  • 150 gram havregryn

  • 1 tsk bagepulver

  • Kanelremonce
  • 75 gram vegansk smør (koldt og blødt)

  • 35 gram ahornsirup

  • 1,25 tsk stødt kanel

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
    Kom 350 gram æblemos, 150 gram vand, 35 gram smeltet smør, 30 gram ahornsirup og 150 gram havregryn i en skål. Brug en stavblender til at blende det hele godt sammen.
  • Tilsæt 1 tsk bagepulver og rør rundt. Sæt dejen til side og lad den hvile i minimum 45 minutter, så havregrynene kan suge lidt af væsken.
  • Lav imens kanelremoncen ved at komme 75 gram koldt og blødt smør, 35 gram ahornsirup og 1,25 tsk kanel i en skål. Mos/rør det sammen med en gaffel. Kom remoncen ned i det ene hjørne af en frysepose og læg den i køleskabet, indtil den skal bruges.
  • Når pandekagedejen har hvilet i minimum 45 minutter, varmes en pande op med lidt smør på. Tag en spsk. af dejen og kom den på panden. Brug skeen til at forme en lille rund pandekage. Sørg for at pandekagerne ikke bliver for store, da de i så fald kan være lidt svære at vende. Jeg plejer at stege 2 pandekager på samme tid. Tag kanelremoncen ud af køleskabet, klip et lille hul i hjørnet af fryseposen og pres remoncen ud i et sneglemønster oven på pandekagerne. Steg pandekagerne på begge sider. Jeg steger dem på middel-høj varme ("7" ud af "9" på komfuret).
  • Kom pandekagerne på en tallerken og fortsæt med resten af dejen. Læg gerne kanelremoncen tilbage i køleskabet imellem hver portion, så den ikke bliver for blød. Lad de færdigbagte pandekager køle af (gerne i køleskabet), inden de nydes. Jeg fik i alt 18 små pandekager.

    Velbekomme! 😍🍎🥞

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *