
Jordbær Chia Kompot
Jordbær chia kompot er den lækreste topping at komme oven på grød og pandekager 😍🍓 Det kan også sagtens bruges som et sundere alternativ til syltetøj. Det er et stort hit herhjemme, og særligt vores lille datter kan rigtig godt lide det. Opskriften består kun af 4 forskellige ingredienser, hvilket gør den super nem og overskuelig at lave. Jeg har tidligere lavet andre varianter af chia kompot, som du kan finde her.
Jeg håber, du kan bruge opskriften på min jordbær chia kompot. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
1
glas180
kcalIngrediensliste
200 gram frosne jordbær
50 gram vand
25 gram ahornsirup
15 gram chiafrø
Sådan gør du
- Kom de frosne jordbær i en lille gryde sammen med vandet.
- Lad det småkoge ved middelvarme i nogle minutter indtil jordbærerne kan moses med en gaffel.
- Tag gryden af varmen. Tilsæt ahornsirup og chiafrø.
- Brug en stavblender til at blende det hele rigtig godt sammen.
- Kom jordbær chia kompotten i et glas/en beholder, som er lufttæt. Lad kompotten køle af inden der kommes låg på. Opbevar den herefter i køleskabet.
Velbekomme! 😍🍓
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram