Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Risengrødsmuffins

Risengrødsmuffins

0.0 fra 0 stemmer

Disse risengrødsmuffins er en virkelig lækker måde at bruge resterne af risengrøden på! De har en dejlig svampet konsistens og smag af kanel og appelsin. Helt perfekt kombination her i juletiden, hvis du spørger mig 🤤🎅🏼 Samtidig er de super nemme at lave, da alle ingredienserne blot skal blandes samme i en skål.

Jeg håber, du får dem lavet, og ikke mindst, kan lide opskriften på mine risengrødsmuffins. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

6

stk.
Kalorier pr. stk.

200

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 300 gram færdiglavet (koldt) risengrød

  • 60 gram vegansk smør

  • 50 gram ahornsirup

  • 100 gram plantemælk eller anden slags mælk

  • 100 gram havregryn

  • 1 tsk stødt kanel

  • 1 tsk vaniljepulver

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk revet økologisk appelsinskal

  • Chokoladeknapper til topping, evt. fra Easis

Sådan gør du

  • Start med at tænde ovnen på 175 grader (alm. ovn). Kom 300 gram færdiglavet risengrød i en skål sammen med 60 gram smeltet smør, 50 gram ahornsirup og 100 gram plantemælk. Rør rundt.
  • Blend 100 gram havregryn helt fint til mel, og kom det i en anden skål. Tilsæt 1 tsk kanel, 1 tsk vaniljepulver, 1 tsk bagepulver og 1 tsk revet appelsinskal. Vend det sammen.
  • Kom de tørre ingredienser i skålen med de våde ingredienser og rør det godt sammen. Fordel dejen i smurte muffinsforme (jeg bruger kokosolie) og top med lidt chokoladeknapper.
  • Bag muffinsene i ovnen i ca. 30 min. og lad dem herefter afkøle helt, inden de tages ud af formen. Opbevar i køleskabet.

    Velbekomme! 🎅🏼

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *