
Risengrødsmuffins
Disse risengrødsmuffins er en virkelig lækker måde at bruge resterne af risengrøden på! De har en dejlig svampet konsistens og smag af kanel og appelsin. Helt perfekt kombination her i juletiden, hvis du spørger mig 🤤🎅🏼 Samtidig er de super nemme at lave, da alle ingredienserne blot skal blandes samme i en skål.
Jeg håber, du får dem lavet, og ikke mindst, kan lide opskriften på mine risengrødsmuffins. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
6
stk.200
kcalIngrediensliste
300 gram færdiglavet (koldt) risengrød
60 gram vegansk smør
50 gram ahornsirup
100 gram plantemælk eller anden slags mælk
100 gram havregryn
1 tsk stødt kanel
1 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk revet økologisk appelsinskal
Chokoladeknapper til topping, evt. fra Easis
Sådan gør du
- Start med at tænde ovnen på 175 grader (alm. ovn). Kom 300 gram færdiglavet risengrød i en skål sammen med 60 gram smeltet smør, 50 gram ahornsirup og 100 gram plantemælk. Rør rundt.
- Blend 100 gram havregryn helt fint til mel, og kom det i en anden skål. Tilsæt 1 tsk kanel, 1 tsk vaniljepulver, 1 tsk bagepulver og 1 tsk revet appelsinskal. Vend det sammen.
- Kom de tørre ingredienser i skålen med de våde ingredienser og rør det godt sammen. Fordel dejen i smurte muffinsforme (jeg bruger kokosolie) og top med lidt chokoladeknapper.
- Bag muffinsene i ovnen i ca. 30 min. og lad dem herefter afkøle helt, inden de tages ud af formen. Opbevar i køleskabet.
Velbekomme! 🎅🏼
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram