Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Bananmuffins med Karamel

Bananmuffins med Karamel

5.0 fra 1 stemme

Lækre, nemme og svampede bananmuffins toppet med en peanutbutter karamel 🤤🍌🥜 De smager simpelthen så dejligt og er perfekte at have i køleskabet, til når den lille sult melder sig! Jeg har desuden tilsat kollagenpulver fra Nutrinic (reklame), da det er en virkelig god måde at indtage sit kollagenpulver på, hvis man tager det. Bananmuffinsene kan dog også sagtens laves uden kollagenpulveret.

Jeg håber, du kan lide opskriften på mine bananmuffins med karamel. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

4

stk.
Kalorier pr. stk.

215

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Bananmuffins
  • 200 gram modne bananer (svarende til ca. 2 stk.)

  • 100 gram plantemælk eller anden slags mælk

  • 1 tsk æblecidereddike (ca. 5 gram)

  • 100 gram havregryn

  • 1/4 tsk kanel

  • 1/4 tsk kardemomme

  • 15 gram kollagen pure fra Nutrinic (reklame, kan undlades)

  • 1/2 tsk bagepulver

  • Karamel
  • 30 gram smooth peanutbutter

  • 5 gram ahornsirup

  • 15 gram vegansk smør (smeltet)

  • 1 nip vaniljepulver

  • 1 nip salt

Sådan gør du

  • Bananmuffins
  • Start med at tænde ovnen på 180 grader (alm. ovn).
  • Kom herefter alle ingredienserne til bananmuffinsene i en skål, undtagen bagepulveret. Brug en stavblender til at blende det hele sammen. Tilsæt 1/2 tsk bagepulver og rør rundt.
  • Fordel dejen i muffinsforme smurt med lidt kokosolie eller smør. Jeg fik i alt 4 muffins.
  • Bag dem i ovnen i 20-25 min. og lad dem afkøle helt, inden de tages ud af formen.
  • Karamel
  • Karamellen laves ved at blande 30 gram smooth (vigtigt) peanutbutter med 5 gram ahornsirup og 15 gram smeltet smør. Rør rundt.
  • Tilsæt 1 nip vaniljepulver og 1 nip salt. Rør det hele godt sammen til en lækker og ensartet karamel.
  • Kom karamellen oven på de afkølede bananmuffins og sæt dem på køl inden servering. Jeg synes desuden, at de kun bliver endnu bedre af at have været på køl.

    Velbekomme! 🍌🥜

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *