Alle opskrifter

Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til â™Ą

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lĂŚkkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, sĂĽ følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmül til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og sü vil jeg glÌde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Sundere Ferrero Rocher

Sundere Ferrero Rocher

0.0 fra 0 stemmer

Ingen jul uden ferrero rocher! Er du enig? 😍 Her har jeg derfor lavet min egen udgave, og den smager bare VANVITTIGT godt! Samtidig består den kun af 4 forskellige ingredienser og er simpel at lave. De er et virkelig lækkert og sundere alternativ til de andre julelækkerier! Brug dem eksempelvis som en del af konfektskålen 🎅🏼

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine sundere ferrero rocher. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

Antal

28

stk.
Kalorier pr. stk.

90

kcal
Hold skĂŚrmen tĂŚndt

Ingrediensliste

  • 200 gram friske og bløde dadler (dem fra papĂŚske)

  • 150 gram hasselnødder

  • 15 gram kakaopulver

  • 200 gram chokoladeknapper, evt. fra Easis

  • 40 gram hasselnødder til at komme i chokoladen

  • Ca. 28 stk. hasselnødder til at komme indeni

Südan gør du

  • Til at starte med skal du have ristet en portion hasselnødder i ovnen. Jeg vil anbefale dig at riste 250 gram, sĂĽ du er sikker pĂĽ at have nok. SĂĽ har du ogsĂĽ lidt til at toppe evt. din morgenmad med. TĂŚnd ovnen pĂĽ 200 grader og rist hasselnødderne i 8-10 min. Hold gerne øje med dem, sĂĽ de ikke brĂŚnder pĂĽ.
  • Lad herefter hasselnødderne afkøle HELT (gerne nogle timer i forvejen), sĂĽ du efterfølgende nemt kan nulre skallen af.
  • Fjern stenene fra 200 gram dadler og kom dem i en minihakker. TilsĂŚt 15 gram kakaopulver og 150 gram af de afskallede og ristede hasselnødder. Blend det hele godt sammen i minihakkeren. Det skal blendes indtil du kan samles "dejen"med hĂŚnderne.
  • Tag en tsk. af dejen og "pak" en ristet hasselnød ind. Form til en kugle og placer den pĂĽ et stykke bagepapir. FortsĂŚt pĂĽ samme mĂĽde med den resterende del af dejen. I alt fik jeg 28 kugler.
  • Hak bagefter 40 gram af de ristede og afskallede hasselnødder helt fint og smelt 200 gram chokolade. Kom de finthakkede hasselnødder i den smeltede chokolade og bland det sammen.
  • Vend hver kugle heri en af gangen og lad chokoladen størkne. Opbevar dine ferrero rocher i køleskabet i en lufttĂŚt beholder.

    Velbekomme! 🎅🏼😍🍫

    Se video pü Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *