
Mango Banan Nicecream
Nicecream er en helt genial opfindelse! Og denne variant med mango og banan smager så dejlig frisk og sommerlig 🥭🍌Det eneste, du skal bruge til opskriften, er frosne bananer, frossen mango og lidt plantemælk. Den frosne frugt giver den lækreste softice lignende konsistens, når det bliver blendet. Mums! Det er så godt 😍 Jeg havde desuden en sød lille hjælper med i køkkenet til denne portion, som også er stor fan af nicecream. Det er dermed også en virkelig hyggelig måde at inddrage de små på 👶🏻💕
Jeg håber, du kan lide opskriften på min mango banan nicecream. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
1
portion180
kcalIngrediensliste
120 gram frossen banan (skåret i skiver)
80 gram frossen mango
25 gram plantemælk
Evt. peanutbutter, ristede nødder og hakket chokolade til topping
Sådan gør du
- Der skal bruges frosne bananer til opskriften, hvilket skal forberedes dagen inden. Dette gøres ved at skære dine modne bananer ud i skiver og komme dem i en frysepose og herefter i fryseren. Jeg laver altid selv en stor portion frosne bananer, så der er til en anden gang og til andre lækkerier.
- Kom 120 gram af de frosne bananer i en minihakker sammen med 80 gram mango og 25 gram plantemælk. Lad det tø op i ca. 10 min.
- Blend herefter det hele godt sammen i minihakkeren indtil det har en softice lignende konsistens. Det tager nogle minutter. Sørg for at skubbe frugten ned af siderne i minihakkeren undervejs.
- Server din nicecream i en skål. Top evt. med peanutbutter, ristede nødder og hakket chokolade, eller spis det som det er.
Velbekomme! 😍
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram