Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kokos Kakao Hjerter

Kokos Kakao Hjerter

0.0 fra 0 stemmer

En af de lækreste og nemmeste sundere snacks! 🥥🍫 Den består kun af 4 forskellige ingredienser og er helt perfekt, til når den lille sult melder sig! De her kokos kakao hjerter skal du altså prøve! 😍 De er desuden gode til både store og små og kan laves i lige præcis den form, du ønsker, hvis du ikke har en hjerte udstikker.

Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

18

stk.
Kalorier pr. stk.

80

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 150 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

  • 100 gram kokosmel

  • 15 gram kakaopulver

  • 75 gram chokolade (jeg bruger chokoladeknapper fra Easis)

Sådan gør du

  • Rist 100 gram kokosmel på en tør pande indtil det begynder at dufte og får en gylden farve. Det giver en virkelig dejlig smag, når kokosmelet bliver ristet, hvilket er vigtigt for opskriften. Sørg for at vende godt rundt i det, så det ikke brænder på. Kom det i en skål og lad det afkøle.
  • Fjern stenene fra 150 gram friske dadler og kom de udstenede dadler i en minihakker. Tilsæt det ristede kokosmel og 15 gram kakaopulver. Blend det hele godt sammen i minihakkeren indtil det kan samles med hænderne.
  • Rul daddel-massen ud imellem to stykker bagepapir indtil den har en tykkelse på ca. 1 cm. Udstik små hjerter (eller andre forme). Gentag dette trin indtil du har brugt det hele.
  • Sæt hjerterne på en plade med bagepapir og sæt dem i fryseren i et par timer eller mere.
  • Smelt 75 gram chokolade og dyp bunden af hjerterne heri. Sæt dem på bagepapiret igen og lad chokolade størkne.
  • Opbevar kokos kakao hjerterne i køleskabet.

    Velbekomme! 😍

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *