
Havregrød i mikroovn
Havregrød lavet i mikroovn er så dejlig nemt og lækkert at lave til morgenmad! Generelt elsker jeg bare havregrød, og det er ofte det, jeg altid vender tilbage til. Denne havregrød er helt simpel med et lille twist af kardemomme, da jeg synes, det giver en skøn smag. Og så har jeg toppet med peanutbutter og en lille chokoladejulemand, som smelter oven på den varme grød 😍🎅🏼
Jeg håber, du kan lide opskriften på min havregrød i mikroovn. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en lille kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
1
stk.300
kcalIngrediensliste
60 gram havregryn
150 gram plantemælk eller anden slags mælk
150 gram vand
10 gram ahornsirup
1/2 tsk. kardemomme
Sådan gør du
- Kom 60 gram havregryn, 150 gram plantemælk, 150 gram vand, 10 gram ahornsirup og 1/2 tsk kardemomme i en dyb tallerken/beholder. Rør rundt med en ske.
- Jeg bruger enten den samme dybe tallerken, som jeg spiser grøden fra, eller en beholder, hvorfra jeg så hælder grøden over i en dyb tallerken/skål, når den er opvarmet. Blot sørg for at der er god plads i den dybe tallerken/beholderen, da grøden hæver lidt op, når den bliver opvarmet.
- Varm grøden i ca. 3,5 min. i mikroovnen. Tiden kan godt variere lidt alt efter, hvad du opvarmer grøden i.
- Top havregrøden med din yndlings toppings 😋
Velbekomme! 🍂✨
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram