
Æblepandekager med Kardemomme
De bedste æblepandekager, som vi vender tilbage til igen og igen! De smager så dejligt og er tilsat et lidt kardemomme, som, jeg synes, passer virkelig godt til æble smagen. Pandekagerne er super gode at lave som en lille eftermiddagssnack til de små, hvis den lille sult melder sig. Det er samtidig et godt alternativ, hvis man vil prøve noget andet end de klassiske bananpandekager.
Jeg håber, du kan lide opskriften på mine æblepandekager. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
12
stk.70
kcalIngrediensliste
350 gram æblemos (jeg bruger den her)
150 gram vand
30 gram vegansk smør
1 tsk stødt kardemomme
150 gram havregryn (blendet helt fint til havremel)
1 tsk bagepulver
Sådan gør du
- Start med at blande 350 gram æblemos, 150 gram vand, 30 gram smeltet smør og 1 tsk kardemomme i en skål.
- Blend herefter 150 gram havregryn helt fint til havremel. Kom det i skålen og rør godt rundt. Tilsæt 1 tsk bagepulver og rør rundt igen.
- Lad dejen hvile i 45 minutter, så havregrynene kan suge lidt af væsken.
- Smelt herefter lidt smør på en pande. Kom en spiseskefuld af dejen på panden og brug skeen til at "smøre" den lidt ud til en rund pandekage. Jeg plejer at lave 2 små pandekager på panden af gangen. Sørg for ikke at lave pandekagerne for store, da de så kan være sværere at vende. Pandekagerne skal steges på panden i nogle minutter. Jeg fik i alt 12 små æblepandekager.
- Lad dem afkøle og sæt dem gerne på køl inden servering.
Velbekomme! 🍎🥞
Se video på Instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram
2 kommentarer til “Æblepandekager med Kardemomme”
Kan de mon laves i et vaffeljern? 😍
Uh godt spørgsmål! 😍 Jeg er ikke helt sikker, men du kan evt. give det et forsøg med de første stykker og så skifte over til en pande, hvis det ikke virker 😋