
No Bake Hasselnødde Brownies
De her No Bake Hasselnødde Brownies smager så overdrevet lækkert! 🤤😍🍫 og jeg kan kun anbefale dig at forkæle dig selv eller dine gæster med sådan nogle stykker! De består af en bund lavet på ristede hasselnødder, dadler og kakaopulver, og så er de toppet med en chokolade karamel samt lidt ekstra hasselnødder 👌🏼 MUMS!
Jeg har lavet disse no bake snickers brownies, som minder om denne opskrift. De kan virkelig også anbefales! 🤤
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine no bake hasselnødde brownies. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
8
stk.300
kcalIngrediensliste
- Bund
150 gram ristede hasselnødder
225 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)
15 gram kakaopulver
- Chokolade karamel
50 gram peanutbutter (smooth)
30 gram smeltet smør
25 gram ahornsirup
5 gram kakaopulver
2 nip vaniljepulver
- Øvrigt
Lidt ekstra ristede hasselnødder til topping
Lidt chokolade til topping (ca. 30 gram. Kan undlades)
Sådan gør du
- Bund
- Start med at riste en portion hasselnødder i ovnen på 200 grader (alm. ovn) i 8-9 min. Jeg ristede 200 gram, hvilket passede nogenlunde med den mængde, der skal bruges til bunden og til topping. Lad hasselnødderne afkøle HELT. Herefter kan skallen nemt nulres af.
- Kom 150 gram af de afskallede og ristede hasselnødder i en minihakker. Fjern stenene fra 225 gram friske dadler og kom ligeledes dadlerne i minihakkeren. Tilsæt 15 gram kakaopulver. Blend det hele godt sammen. Kom daddel massen i en aflang bageform beklædt med bagepapir og pres den jævnt ud heri. Sæt bageformen i fryseren i 2 timer eller mere.
- Skær herefter daddel massen ud i 8 lige store stykker.
- Chokolade karamel
- Kom 50 gram smooth peanutbutter, 30 gram smeltet smør og 25 gram ahornsirup i en skål. Rør det godt sammen. Tilsæt 5 gram kakaopulver og 2 nip vaniljepulver. Rør det godt sammen igen indtil du har en lækker chokolade karamel.
- Fordel chokolade karamellen oven på de 8 bunde. Hak et par håndfulde af de resterende ristede og afskallede hasselnødder. Kom dem oven på chokolade karamellen. Sæt browniesene i fryseren i en halv times tid og top evt. til sidst med lidt smeltet chokolade (kan undlades).
- Opbevar dine no bake hasselnødde brownies i køleskabet.
Velbekomme! 🤤😍🍫
Se video på instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram