Alle opskrifter

Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Kokostoppe med lakrids

Kokostoppe med lakrids

0.0 fra 0 stemmer

De her kokostoppe med lakrids smager så lækkert! 🙌🏼 Generelt elsker jeg kokostoppe, og jeg har derfor udviklet min egen opskrift på en sundere udgave. Kokostoppene består kun af friske dadler, kokosmel, lidt smør og så har jeg tilsat lakridspulver i denne variant. Til sidst er bunden dyppet i mørk chokolade, som er prikken over 'iet. Dem skal du prøve! 😍🥥

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kokostoppe med lakridspulver. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

190

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 150 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)

  • 150 gram kokosmel

  • 30 gram vegansk smør (smeltet)

  • 4 tsk lakridspulver

  • Ca. 50 gram mørk chokolade (jeg bruger dem her)

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
  • Start med at fjerne stenene fra 150 gram friske dadler. Kom dadlerne i en minihakker sammen med 150 gram kokosmel, 30 gram smeltet smør og 4 tsk lakridspulver.
  • Blend det hele godt sammen.
  • Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
  • Tag en spsk. af "dejen", pres den sammen og form den til en lille top/kegle. Fortsæt med den resterende del af dejen. Jeg fik i alt 8 kokostoppe.
  • Bag kokostoppene i ovnen i ca. 10 minutter. Hold gerne øje med dem. Lad dem herefter afkøle helt.
  • Smelt ca. 50 gram mørk chokolade og dyp bunden af hver kokostop heri. Placer kokostoppene på en tallerken/skærebræt med bagepapir og lad chokoladen størkne.
  • Opbevar kokostoppene i køleskabet inden servering.

    Velbekomme! 😍🥥

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *