Kokostoppe med lakrids
De her kokostoppe med lakrids smager så lækkert! 🙌🏼 Generelt elsker jeg kokostoppe, og jeg har derfor udviklet min egen opskrift på en sundere udgave. Kokostoppene består kun af friske dadler, kokosmel, lidt smør og så har jeg tilsat lakridspulver i denne variant. Til sidst er bunden dyppet i mørk chokolade, som er prikken over 'iet. Dem skal du prøve! 😍🥥
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine kokostoppe med lakridspulver. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
8
stk.190
kcalIngrediensliste
150 gram friske og bløde dadler (dem fra papæske)
150 gram kokosmel
30 gram vegansk smør (smeltet)
4 tsk lakridspulver
Ca. 50 gram mørk chokolade (jeg bruger dem her)
Sådan gør du
- Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
- Start med at fjerne stenene fra 150 gram friske dadler. Kom dadlerne i en minihakker sammen med 150 gram kokosmel, 30 gram smeltet smør og 4 tsk lakridspulver.
- Blend det hele godt sammen.
- Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
- Tag en spsk. af "dejen", pres den sammen og form den til en lille top/kegle. Fortsæt med den resterende del af dejen. Jeg fik i alt 8 kokostoppe.
- Bag kokostoppene i ovnen i ca. 10 minutter. Hold gerne øje med dem. Lad dem herefter afkøle helt.
- Smelt ca. 50 gram mørk chokolade og dyp bunden af hver kokostop heri. Placer kokostoppene på en tallerken/skærebræt med bagepapir og lad chokoladen størkne.
- Opbevar kokostoppene i køleskabet inden servering.
Velbekomme! 😍🥥
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram