Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Mit sundere alternativ

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Valentin Mazarin Muffins

Valentin Mazarin Muffins

0.0 fra 0 stemmer

Søde og lækre valentinsmuffins med smag af hindbær og marcipan 💕 De smager bare så skønt og er en perfekt måde at forkæle den, du elsker, i anledning af valentinsdag! Jeg synes selv, det er super sødt med den lille detalje i form af marcipanhjertet på toppen. Hvis du ønsker tekst inde i hjertet, kræver det dog, at du har et stempelsæt. Hvis ikke du har det, kan du også sagtens blot udstikke nogle hjerter uden tekst. Det skal ikke være det, der holder dig tilbage fra at lave sådan en lækker omgang valentin mazarin muffins her! 😍

Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

215

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 350 gram æblemos (jeg bruger den her)

  • 1 spsk æblecidereddike (ca. 10 gram)

  • 50 gram ahornsirup

  • 150 gram marcipan (jeg bruger den fra Easis)

  • 50 gram vegansk smør

  • 50 gram plantemælk eller anden slags mælk

  • 1 tsk vaniljepulver

  • 130 gram havregryn (blendet helt fint til havremel)

  • 1 tsk bagepulver

  • 80 gram frosne hindbær

  • Evt. lidt chokolade til at sætte marcipanhjerterne fast med (kan undlades)

Sådan gør du

  • Marcipanhjerter
  • Lav først marcipanhjerterne ved at udstikke 8 hjerter ud af de 150 gram marcipan. Jeg brugte ca. 50 gram hertil. Resten skal gemmes til muffinsene. Brug et stempelsæt til at skrive "Love you" eller anden tekst. Du kan også sagtens undlade teksten.
  • Mazarin muffins
  • Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn). Rør 350 gram æblemos, 1 spsk æblecidereddike, 50 gram ahornsirup og 50 gram plantemælk sammen i en skål. Smelt 50 gram smør og kom det ligeledes i skålen. Riv det resterende marcipan (ca. 100 gram) og vend det rundt i skålen med de øvrige ingredienser.
  • Blend 130 gram havregryn helt fint til mel i en minihakker. Tilsæt 1 tsk vaniljepulver og 1 tsk bagepulver. Rør det rundt og vend herefter de tørre ingredienser sammen med de våde ingredienser i skålen. Kom 80 gram frosne hindbær i dejen og vend dem rundt.
  • Fordel dejen jævnt i muffinsforme (smurt med lidt kokosolie/smør). Jeg bruger en spiseske til at fordele dejen i formene, så det også er nemmere at fordele hindbærerne.
  • Bag muffinsene i ovnen i 35-40 min. Tag dem ud af ovnen og kom lidt chokolade ovenpå, imens muffinsene er varme, så chokoladen smelter. Top med marcipanhjerterne og lad chokoladen størkne og mazarin muffinsene afkøle. Opbevar dem i køleskabet inden servering.

    Velbekomme! 💕

    Se video på Instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *