Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Spindelvævskager med peanuts og chokolade

Spindelvævskager med peanuts og chokolade

1.0 fra 1 stemme

De her spindelvævskager med peanuts og chokolade smager virkelig skønt! Og så synes jeg selv, de er så fine at lave i anledning af halloween 😍🕸️🕷️ Kagerne er "no bake" og består af få ingredienser. Det er et perfekt lille efterårsbageprojekt, hvis du har lyst til lidt sundere søde sager.

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine spindelsvævskager med peanuts og chokolade. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

10

stk.
Kalorier pr. stk.

135

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåden i video på instagram HER.
  • Fjern stenene fra 150 gram dadler og kom dadlerne i en minihakker. Tilsæt 100 gram peanuts og 15 gram kakaopulver. Blend det hele godt sammen til en samlet “dej”.
  • Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og udstik små runde kager heraf. Fortsæt indtil du ikke har mere dej. Jeg fik i alt 10 stk. 
  • Kom lidt peanutbutter helt ned i hjørnet af en frysepose. Klip et lille (!) hul i hjørnet, så peanutbutteren kan trykkes ud. Det er vigtigt at du bruger en smooth peanutbutter.  
  • Smelt chokoladeknapperne. Kom den smeltede chokolade oven på de runde kager, så den dækker overfladen. Jeg lavede to kager af gangen.
  • Kom en “prik” i midten med peanutbutter og lav herefter en ring af peanutbutter rundt om. Brug en tandstik til at lave et spindelsvævsmønster. Dette gøres ved at trække tandstikken igennem chokoladen fra midten og ud, som hvis du ville dele kagen i 8 lige store dele. Fortsæt på samme måde med de resterende kager. 
  • Sæt kagerne i køleskabet, så chokoladen kan størkne og opbevar dem herefter i en lufttæt beholder.

    Velbekomme! 😍🕸️🕷️

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *