
Lakrids Ispinde
Hvis du også elsker lakrids, så skal du prøve de her lakrids ispinde! 🤤👌🏼 De er så lækre at have i fryseren på varme sommerdage, når man har lyst til lidt sødt! Derudover er de super nemme at lave og består kun af 4 ingredienser. Når du spiser én is, svarer det rent faktisk til at du ca. spiser en halv banan, en skefuld peanutbutter samt lidt lakridspulver og ahornsirup. Det, synes jeg selv, er skønt at tænke på 😍
Jeg har også tidligere lavet Nicecream med lakrids, som kan nydes med det samme, hvis du ikke kan vente 🤤
Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine lakrids ispinde. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡
👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.
4
stk.175
kcalIngrediensliste
240 gram frosne bananer (skiveskåret)
70 gram smooth peanutbutter
15 gram ahornsirup
4 tsk lakridspulver
Sådan gør du
- Til opskriften skal der bruges frosne bananer, hvilket skal forberedes dagen i forvejen. Dette gøres ved at skære dine bananer ud i skiver og komme dem i en frysepose og ind i fryseren. Jeg plejer altid at fryse en stor portion, så der er til en anden god gang.
- Kom 240 gram frosne bananer i en minihakker sammen med 70 gram smooth peanutbutter, 15 gram ahornsirup og 4 tsk lakridspulver.
- Blend det hele godt sammen til en softice lignende konsistens. Det kan godt tage nogle minutter.
- Kom isen i en isform og ind i fryseren i minimum 12 timer. Herefter kan de nydes. Pynt evt. med smeltet chokolade (kan undlades).
Velbekomme! 🤤😍
Se video på instagram HER.
Har du prøvet denne opskrift? Så vil jeg elske at se din kreation!
Tag @mitsunderealternativ eller del et billede med #mitsunderealternativ på Instagram