Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Lakrids Ispinde

Lakrids Ispinde

5.0 fra 5 stemmer

Hvis du også elsker lakrids, så skal du prøve de her lakrids ispinde! 🤤👌🏼 De er så lækre at have i fryseren på varme sommerdage, når man har lyst til lidt sødt! Derudover er de super nemme at lave og består kun af 4 ingredienser. Når du spiser én is, svarer det rent faktisk til at du ca. spiser en halv banan, en skefuld peanutbutter samt lidt lakridspulver og ahornsirup. Det, synes jeg selv, er skønt at tænke på 😍
Jeg har også tidligere lavet Nicecream med lakrids, som kan nydes med det samme, hvis du ikke kan vente 🤤

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine lakrids ispinde. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

4

stk.
Kalorier pr. stk.

175

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 240 gram frosne bananer (skiveskåret)

  • 70 gram smooth peanutbutter

  • 15 gram ahornsirup

  • 4 tsk lakridspulver

Sådan gør du

  • Til opskriften skal der bruges frosne bananer, hvilket skal forberedes dagen i forvejen. Dette gøres ved at skære dine bananer ud i skiver og komme dem i en frysepose og ind i fryseren. Jeg plejer altid at fryse en stor portion, så der er til en anden god gang.
  • Kom 240 gram frosne bananer i en minihakker sammen med 70 gram smooth peanutbutter, 15 gram ahornsirup og 4 tsk lakridspulver.
  • Blend det hele godt sammen til en softice lignende konsistens. Det kan godt tage nogle minutter.
  • Kom isen i en isform og ind i fryseren i minimum 12 timer. Herefter kan de nydes. Pynt evt. med smeltet chokolade (kan undlades).

    Velbekomme! 🤤😍

    Se video på instagram HER.

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *