Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Knæk Cancer Kager

Knæk Cancer Kager

0.0 fra 0 stemmer

De her knæk cancer kager er lavet i anledning af knæk cancer ugen 🌸 De har smag af appelsin og chokolade og smager så dejligt! 🍊🍫 Kagerne er desuden "no bake", og ingredienserne skal derfor blot røres sammen og udstikkes til små kager. De er helt perfekte at lave, hvis du vil have noget sødt og lækkert i forbindelse med knæk cancer showet 😋

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine knæk cancer kager. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

👉 Opskriften er uden raffineret sukker, glutenfri og vegansk.

Antal

9

stk.
Kalorier i alt

190

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • 90 gram havremel (havregryn blendet helt fint til mel)

  • 60 gram mandelmel

  • 50 gram smooth peanutbutter

  • 2 tsk revet økologisk appelsinskal

  • 50 gram ahornsirup

  • 50 gram plantemælk

  • Ca. 60 gram mørk chokolade (jeg bruger dem her)

  • Frysetørrede hindbær til knæk cancer blomsten

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
  • Start med at blende havregryn helt fint til havremel i en minihakker. Jeg plejer at blende en større portion, så jeg har havremel "på lager".
  • Kom havremel, mandelmel, peanutbutter, appelsinskal, ahornsirup og mælk i en skål. Rør det hele godt sammen til en klistret dej. Sæt skålen på køl i ca. 30 min. så dejen er nemmere at arbejde med.
  • Rul herefter dejen ud i mellem to stykker bagepapir, så den har en tykkelse på ca. 1-1,5 cm.
  • Pres en rund udstikker ned i dejen. Jeg brugte en udstikker med en diameter på 5 cm. Tryk herefter knæk cancer blomsten ned i dejen, imens udstikkeren stadig sidder i dejen. Jeg har naturligvis vasket den grundigt inden brug. Tag blomsten op og tag forsigtigt kagen ud af udstikkeren. Placer den på et stykke bagepapir. Fortsæt på samme måde med resten af dejen. Jeg fik i alt 9 stk.
  • Sæt kagerne i fryseren i 3 timer.
  • Dyp herefter bunden i smeltet chokolade.
  • Brug til sidst frysetørrede hindbær til at lave den røde del på knæk cancer blomsten. Lad chokoladen størkne og opbevar kagerne i køleskabet.

    Velbekomme! 😍

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *