Alle opskrifter

Vegansk

Uden
raffineret sukker

Glutenfri

Hej, og velkommen til 

Du er landet midt i mit opskriftsunivers, hvor du finder inspiration til sundere alternativer til kager og søde sager samt andre lækkerier. Der kommer løbende nye opskrifter til, så følg endelig med! 

Hvis du har spørgsmål til en opskrift, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så vil jeg glæde mig til at vende tilbage til dig.

Nyeste opskrifter

Chokolade Fudge Kager

Chokolade Fudge Kager

4.0 fra 1 stemme

De her chokolade fudge kager smager så dejligt! 😍🤤 De består af en blød og lækker "no bake" dej i bunden og er toppet med en chokolade fudge og ristede hasselnødder 🍫 Hvis du mangler en sundere snack, som er nem at lave, så kan jeg virkelig anbefale dem her 👌🏼 Jeg elsker generelt selv at have et sundere alternativ i køleskabet til når den lille sult melder sig. Det har den det jo med at gøre indimellem 😄

Jeg håber, du kan bruge opskriften på mine chokolade fudge kager. Du er velkommen til at lave en bedømmelse på ⭐'erne ovenfor, og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive en kommentar ♡

Antal

8

stk.
Kalorier pr. stk.

230

kcal
Hold skærmen tændt

Ingrediensliste

  • Bund
  • 90 gram havregryn (blendet helt fint til havremel)

  • 60 gram mandelmel

  • 50 gram smooth peanutbutter

  • 50 gram ahornsirup

  • 50 gram plantemælk eller anden slags mælk

  • Chokolade fudge
  • 75 gram mørk chokolade (jeg bruger dem her)

  • 60 gram smooth peanutbutter

  • Ristede hasselnødder eller andre ristede nødder til topping

Sådan gør du

  • Se fremgangsmåde i video på instagram HER.
  • Bund
  • Start med at blende 90 gram havregryn helt fint til havremel. Kom det i en skål sammen med 60 gram mandelmel, 50 gram smooth (vigtigt!) peanutbutter, 50 gram ahornsirup og 50 gram plantemælk. Rør det hele godt sammen til en klistret dej.
  • Sæt dejen i køleskabet i ca. 15-30 min.
  • Beklæd i mellemtiden en muffin bageform med bagepapir. Der skal være 8 i alt.
  • Efter de 15-30 minutter tages dejen ud af køleskabet og deles i 8 lige store stykker. Pres hvert stykke jævnt ned i 8 muffinforme med bagepapir.
  • Chokolade fudge
  • Lav herefter chokolade fudgen ved at smelte 75 gram mørk chokolade i en skål. Bland 60 gram smooth peanutbutter heri. Rør det godt sammen.
  • Fordel chokolade fudgen oven på hver bund.
  • Hak lidt ristede nødder og kom dem oven på kagerne som topping. Sæt dem i køleskabet i et par timer, inden papiret kan tages af. Opbevar dem ligeledes op køl i en lufttæt beholder.

    Velbekomme! 😍🤤

Skriv en kommentar til opskriften

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *